luni, 4 noiembrie 2013

Ghidul excursiilor ieftine part. 1



Ghidul  excursiilor ieftine 
A călători, cui nu-i face plăcere așa ceva ? Fie că ești tânăr student sau ai o familie, lumea este un loc minunat care trebuie explorat .
Acest articol se dorește a fi un ghid în care să explicăm mici șiretlicuri pentru a putea călători in toată lumea cheltuind cât  mai puțini bani , pentru că , trebuie să recunoaștem , la urma urmei , banii sunt o problemă . Aceste șiretlicuri nu vor afecta distracția și buna dispoziție în excursiile dumneavoastră .
Înainte să mă apuc să scriu acest ghid tocmai terminasem un fel de ghid legat de alte probleme și am dat peste câteva probleme : în primul rând era foarte stufos și mă pierdeam în informație , eram obligat să asimilez idei care nu îmi trebuiau . În al doilea rând , lectura în fața calculatorului poate deveni uneori obositoare . De asemenea, avem creată pentru voi și varianta ”print” , care o puteți folosi imprimare, așadar lectură să fie mai ușoară, totul depinde de obiceiurile voastre.
Cap.1                                                                                            
Te-ai gândit la asta ?
Ok, vrei să călătorești, totuși trebuie să ne punem câteva întrebări , nu? Acest micro-capitol face referire la crearea unui plan pentru a-ți stabili destinația .
Dacă te-ai hotărât asupra unei locații poți sări peste acest capitol.
În țară sau afară ? Este întrebarea principală . Deși sună mult mai interesant să vizitezi în afara țării trebuie totuși să ne gândim că România are foarte multe de oferit din punct de vedere turistic , sunt o mulțime de locații ”ascunse” de-a dreptul fascinante . 
Bineînțeles , de cealaltă parte , experiența unei culturi diferite poate fi inegalabilă .
Recomandarea autorului ar fi să intercalați destinațiile , o dată în România , o dată în afara țării , astfel veți avea parte de multe experiențe grozave .
Orice ați alege, excursiile  , gândite bine de la început, sunt un prilej de distracție , o perioadă plină de aventuri, moment în care veți păstra multe amintiri plăcute .
Ok, anul acesta alegi, mergi în țară sau mergi în afara țării . De aici ghidul se împarte în două părți .
Dacă ai ales să-ți petreci concediul în România
Așa, dacă nu ai înțeles ce încerc eu să fac e să te ajut să-ți alegi destinația, abia după aceea putem să discutăm lucrurile serioase .
Eu voi pune câteva întrebări , te gândești la răspuns și după râmane să te hotărăști asupra unei locații .
Mergi mereu în același loc când vine vorba de excursii, concediu ?
Ai mai fost la mare sau munte ? Te-ai plictisit ? Ai încercat să schimbi stațiunile  ?
Ai căutat pe Google ”locuri fascinante în România” , ”locuri de vizitat în România ”, ”turism în România” ? Ți-a atras atenția ceva în mod deosebit ?
Vrei să fie aproape de tine, departe?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu