marți, 27 august 2013

Bruxelles, ciocolata si bere

Stiti oare care este cea mai buna ciocolata din lume? Dar cea mai buna bere din lume? Ei bine, incontestabili la acest lucru sunt belgienii. Si unde sa te bucuri daca nu in capitala tarii, Bruxelles.

Va invitam asadar sa aveti parte de un City Break ieftin si sa va bucurati de frumusetea ul nica a acestui oras.


Asadar, ce oferta am gasit pentru voi

In primul rand, pentru biletul de avion va recomandam sa cautati la companii precum Wizz Air sau Blue Air. Sunt companii low-cost care au curse frecvente catre Bruxelles. Am ales Noiembrie ca luna si am gasit cu plecarea 6 noiembrie si intoarcerea 10 noiembrie un bilet la doar 258 lei, dus-intors, un pret mult mai bun decat cel oferit de Blue Air.

Legat de cazare, avem urmatoarea sugestie, pentru 859 lei, 4 nopti, 2 persoane, Budget Flats Brusells, gasit pe booking.com. Sunt apartamente ce se folosesc in regim hotelier si arata foarte bine. 

Asadar, pentru 1 persoana, 4 nopti in Bruxelles, timp in care sa va bucurati din plin de oras avem un cost aproximativ de 700 lei, care acopera transportul si cazarea.

De luat in considerare:
-bani pentru transport aeroport in oras
-bani pentru ciocolata si bere
-bani pentru intrari puncte atractii
-bani pentru suveniruri piete de vechituri

Multe lucruri sunt de facut in Bruxelles. Sa vedeti Atomium, sa vizitati Grand Place, sa va dati in roata lor si sa mancati multa bere si ciocolata. De asemenea, va rugam sa cautati piete de vechituri (piete de purici in franceza). Puteti gasi multe lucruri interesante. Recomandarea mea? Asteptati pana la "spartul pietii", atunci veti reusi sa cumparati suveniruri mult mai ieftine.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu