miercuri, 21 august 2013

De ce NU prin agentii?

Multi apeleaza la Agentii de turism atunci cand vor sa plece intr-o excursie. Din pacate putini stiu ca au preturi mari, incarcate fara niciun motiv si, de multe ori nu ofera ceea ce promit.

Am patit-o, de 2 ori din pacate. Este la moda sa ai agentie de turism, sa faci oferte senzationale si sa intri in faliment, lasand  in plop clienti care abia asteptau sa se relaxeze. Pe internet sunt sute de povesti, mii de pagubiti care nu si-au recuperat niciodata banii, rareori reusesc sa recupereze o parte din sume.

Eu zic ca nu este greu sa cauti biletele de avion direct de la sursa si sa te uiti dupa hoteluri pe booking.com .

Agentia iti pune 4 poze in fata si gata, totul va fi minunat. Pe Booking vei reusi sa citesti parerile celor care au fost acolo, tineri, cupluri, batrani, fiecare isi spune povestea. Ai parte de oferte, te bucuri de mic dejun si multe altele.

Cel mai ieftin pentru tine va fi sa-ti cauti biletul de avion in diferite perioade, cu ceva timp inainte. Ati fi surprinsi cum o saptamana poate face diferenta la 100 de euro sa zicem.

Dupa ce ti-ai gasit biletul de avion cauta si cazare, analizeaza, cauta aproape de transport in comun, cauta sa fie conditii bune si o zona sigura a orasului. Comentariile clientilor trebuiesc citite neaparat, te vor ajuta sa alegi cel mai bun hotel (sau hostel, dupa caz).

De asemenea, acasa, trebuie sa cauti tururi de vizitat orasul, bilete online la diferite puncte de atractie la care vrei sa ajungi. Vei economisi bani astfel si vei scuti si cel mai probabil timp de stat la cozi.

Daca esti putin organizat nu ai cum sa o dai in bara.

Urmariti pe blog si comentati la propunerile mele, sa ajungem de comun acord la cele mai bune oferte pentru vacante ieftine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu