miercuri, 21 august 2013

Craciunul in Moscova

Avem o propunere foarte interesanta pentru voi. Ce parere aveti despre petrecerea Craciunului in Mama Rusie? Mai exact in Moscova?

 

Prea scump? In niciun caz. Pentru multi Moscova li se pare inaccesibila, insa, daca te pregatesti din timp si urmaresti ofertele online vei avea parte de o excursie mai ieftina decat una din Europa. Experienta va fi unica!

Pentru 2 persoane, am gasit o oferta interesanta, biletul de avion dus-intors (cu o escala) la 260 euro, toate taxele incluse. Am cautat pentru perioada 23-29 decembrie, asadar 6 nopti. Va invitam sa cautati cu ajutorul vola.ro sau alte site-uri asemanatoare oferta disponibila pentru voi acum. Cu cat luati biletul de avion mai din timp, cu atat veti prinde un pret mai bun. Pretul biletului este pentru o singura persoana.

Legat de cazare, cum am discutat si in alte articole, cautati doar pe booking.com, s-a consacrat la nivel mondial si nu veti avea probleme.
Va recomandam Hotelul Aerostar Moscova.  Am gasit o oferta pentru 6 nopti, mai exact 1300 RON (300 EURO), pretul de persoana fiind de doar 150 euro. Hotelul are 4 **** stele si pretul include mic dejun. Este o oferta pe care nu o puteti refuza.

Astfel, cu 410 euro de persoana aveti asigurat transport si cazare + mic dejun. 

Alte cheltuieli de luat in considerare:
- cheltuieli cu ambasada- pentru a calatori in Rusia aveti nevoie de viza, cele de turism se dau usor
-cheltuieli cu transportul public in Moscova
-pranzul si cina in cele 6 zile
-cheltuieli intrari puncte de interes
-cheltuieli suveniruri
-diverse

Ce puteti vedea in Moscova? Cateva puncte de interes:

 Kremlin, Baletul Bolshoi, Galeria Tretyakov, Muzeul de Stat Pushkin, Conservatoriul si multe, multe altele. Mai jos aveti prezentate si 3 puncte care merita vazute chiar daca nu sunt promovate mereu.

GUM si TSUM- mallurile exclusiviste din Rusia. Poate nu veti avea bani de prea multe cumparaturi dar sigur veti avea ce vedea
Patriarshy Prudi- Daca ati citit Maestrul si Margareta atunci sigur veti vrea sa vizitati acest loc. Si in caz contrar, tot veti vrea.

Parcul Gorky- un parc mare, frumos, cu zeci de activitati pentru tine.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu