duminică, 29 decembrie 2013

10 lucruri de facut gratis in Londra



Mulți oameni sunt îngrijorați de faptul că Londra este un oraș scump însă puțini știu că există numeroase lucruri gratuite de care vă puteți bucura în Londra. Noi am ales 10 lucruri pe care nu trebuie să le ratați dacă ajungeți în Londra.



1. Galeriile de artă
Tate Modern și Tate Britain sunt galerii de artă excepționale ce găzduiesc piese excepționale din întreaga lume. Alte galerii de artă din Londra pe care ar trebui să le vizitați: National Portrait Gallery, National Gallery din Trafalgar Square.
Nu uitați că majoritatea galeriilor de artă și muzeele sunt deschise până mai târziu.

2. Muzee
Majoritatea intrărilor la muzee sunt gratuite dar unele expoziții speciale sunt accesibile contra unui cost anume. Muzeul Londrei este unul pe care nu trebuie să-l ratați, prezintă istoria Londrei din timpurile romane până în ziua de azi. Muzeul Geffrye și  Horniman Museum sunt alte două muzee pe care nu trebuie sa le ratezi.

3.Gradini și parcuri
Mulți oameni au ca loc preferat Queen Mary s Rose Gardens din Regent Park și pe bună dreptate. De asemenea Hyde Park și Kensington Gardens sunt atle două locații frumoase.

4. Schimbarea gărzii
Una din tradițiile militărești frumoase este schimbarea gărzii la Palatul Buckingham, la ora 11:300 dimineața, în fiecare zi.

5. Banca de Sud
South Bank este o clădire minunată, trebuie vizitată.

6.Piața Trafalgar
Trafalgar Square este una din cele mai vizitate atracții din Marea Britane, concepută de John Nash în anii 1820 și construită în 1830. Este un loc pentru turiști sau punct de întâlnire pentru protestatari, cum ar fi de exemplu, la noi, Piața Universității.

7.Artistii stradali
In West Piazza din Covent Garden market vei gasi numerosi artisti stradali care sa te bine dispuna in fiecare dupa-amiaza. Este o experienta frumoasa.

8.Piețe stradale
Londra este cunoscută pentru aceste piețe stradale, street market în denumirea originală. De căutat informații despre: Camden Market, Portobello Market, Greenwich Market.

9.Biserica Westminster
Westminster Abbey poate fi vizitata gratuit si nu vei regreta.

10.Muzica gratis
Exista nenumarate concerte gratuite in Londra, trebuie doar sa cauti calendarul pe site-urile specializate pentru a vedea ce poti viziona in timpul petrecut in Londra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu