joi, 5 decembrie 2013

Top 5 destinații accesibile în Europa

Îți place să călătorești? Atunci vreau să-ți prezint un top 5 al capitalelor europei în care poți ajunge cu costuri mici și să te bucuri de un city break de succes.

1.Roma





Da, capitala romană, un oraș minunat, plin de istorie, în care ajungi să spui ”câte ruine mai pot vizita?”.


Orașul este superb, nu te vei plictisi deloc și chiar dacă nu știi limba locală, vei înțelege oricum 50% datorită asemănării cu  limba română.

De ce este accesibilă și de ce punem Roma pe primul loc? Norocul nostru că mulți români lucrează în Italia și companiile low-cost oferă prețuri competitive pentru a prinde această bucățică de plăcintă, cei mare merg la lucru în Italia.

Vă recomand 2-3 zile pline și nu mai mult. Este de ajuns și poți gusta din culta orașului.
Ca și costuri, dacă știi ce să alegi, atunci Roma poate fi comparat și cu Bucureștiul.

2. Bruxelles



Suntem în aceeași situație ca Roma. Nu sunt la fel de mulți muncitori în Belgia, dar de ajuns încât să avem parte de oferte bune la biletele de avion.

Capitala este una frumoasă, iar dacă îți place ciocolata și berea atunci aici este paradisul pentru tine. Nu glumesc, sunt străzi întregi în care vezi magazin de ciocolată și magazin de bere, unul după altul.Și când spun magazin, zic că în Bruxelles ai sute de sortimente de ciocolată și de bere.

Dacă Londra este scumpă, aici poți vizita o roată mai mică dar te poți bucura de aceeași senzație.

Bineînțeles, piața Grand Places și micul pișăcios nu trebuie ratate. De asemenea Atomium este un loc fascinant care trebuie vizitat.

3. Budapesta



Imperiul austro-ungar și-a pus amprenta pe arhitectura orașului, iar Dunărea care traversează orașul te aduce într-un oraș fascinant. Te vei plimba ore în șir fascinat de arhitectură și de spațiul deschis din oraș.

Să aveți bani schimbați din timp, de la aeroport în oraș vei lua metroul, dar nu găsești case de schimb valutar și te vei trezi într-o situație penibilă.

Nu este scumpă dar nici foarte ieftină capitala, de aceea plasăm pe locul 3.

4.Paris


Dacă știi să urmărești ofertele din timp, biletul de avion spre Paris nu te costă mult.

Orașul nu este ieftin, dar te poți descurca și cu bani puțini.

Despre oraș nu voi zice multe lucruri, e de ajuns să spui ”Paris”. Eu unul am reușit să ajung și la Disneyland o zi și m-am încadrat în ideea de a nu cheltui mulți bani.

5. Berlin



În aceeași situație cu Parisul. Să prinzi un preț bun ține de abilitatea ta de a urmări ofertele dar se găsesc.

Orașul este unul nemțesc și dacă vrei să înțelegi la ce face referire lumea când spune atât de multe lucruri bune despre Germania, aici poți afla.


Așadar, rămâne să alegi ce este potrivit pentru tine și urmărește ofertele pe care le public pe blog și alte recomandări pe care le mai fac.

Spor la vizitat!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu