duminică, 29 decembrie 2013

Merita o excursie la Disneyland?





O întrebare pe care poate nu v-ați pus-o este dacă chiar merită să mergi la Disneyland sau totul este o strategie de marketing bine pusă la punct?

Poate vă așteptați să spun nu, însă răspunsul meu este DA, merită să vizitezi parcul de distracții Disneyland. De la mic la mare, parcul de distracții va atrage pe toți. Viziunea, conceptul, seriozitatea și importanța detaliilor fac ca vizita voastră să rămână una memorabilă.

Totuși trebuie să luați în considerare mai multe lucruri. În primul rând dacă vizitați Parisul și vreți să treceți pe la Disneyland trebuie să vă rezervați măcar o zi, recomandat două pentru această vizită. Parcurile (nu este doar unul singur) sunt foarte mari, sunt destule cozi și îți vei pierde ceva timp pe acolo.

Dacă mergeți însoțiți de copii nu uitați să aveți un buget măricel pentru suveniruri, sunt foarte multe lucruri de cumpărat de acolo, plus poate vreți să și mâncați într-un restaurant cu un anume specific. Toate acestea costă în plus față de prețul inițial al biletului. Apropo de bilet, ar fi indicat să-l cumpărați online, veți obține un preț mai bun.

Totul pare din desenele animate iar efectele de la atracții sunt de ultimă generație. Roller-coastere, casa groazei, liftul The Twilight Zone sunt atracții care te vor lăsa impresionat. 

Totuși, dacă nu ești atent poți realiza că ai cheltuit foarte mulți bani. O poză de la atracție, o cană cu o prințesă sau un meniu în casa broaștei îți face cu ochiul. 

Atenția la decoruri este mare, parcul fiind împărțit pe tematici: Vestul Sălbatic, Pirați, Prințese.

Poate este mai convenabil să rupeți o zi din programul pe care îl aveați pentru Paris însă dacă vreți să vă bucurați de toate atracțiile și de întreaga experiență Disneyland vă recomand o vizită dedicată acestui scop. Sunt foarte multe hoteluri în apropiere unde vă puteți caza și în câteva zile veți avea timp lejer să încercați toate atracțiile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu