marți, 11 februarie 2014

Tel-Aviv disponibil prin WizzAir

Dacă ați fost interesați să vizitați Israel, atunci acum este șansa dumneavoastră. WizzAir a introdus ca destinație Tel-Aviv, iar în această perioadă vă puteți bucura de niște prețuri speciale.



De exemplu, dacă ar fi să plecați în martie, vineri, data 14 martie și v-ați întoarce miercuri, data 19 martie, biletul dumneavoastră dus-întors ar costa doar 358 lei (cost calculat la data publicării articolului)

În cazul în care nu știți ce puteți vizita în orașul Tel-Aviv aveți mai jos un top 10 al recomandărilor noastre:

1. Muzeul de Istorie- Jaffa- o clădire modernă, construită în anul 1927 cu numeroase expoziții
2. Galeriile Noga și Dvir- lucrări abstracte
3. Ali Karavan- humusul este o mâncare tradițională a acestor locuitori, Ali Karavan este locul perfect pentru a încerca acest tip de mâncare
4. Plaja- bucură-te de o băutură răcoroasă și de atmosfera de pe plajă, ce ai putea să îți dorești mai mult
5. Piața Hacarmael- atmosfera prietenoasă și relaxată, te poți bucura de zecile de mirosuri provenite de la produsele expuse la vânzare și de frumoasele culori. Ca turist este posibil să obții prețuri mai mari față de localnici dar este atât de ieftin că oricum nu veți simți diferența. De evitat zona hălilor cu carne, nu este o privelește prea frumoasă.
6. Clădirile Bauhaus- în anul 2003, UNESCO a declarat orașul Tel Aviv ca fiind patrimoniu mondial, având peste 4000 de clădiri Bauhaus pe toată suprafața orașului.
7. Parcul Hayarkon- un sanctuar verde în mijlocul orașului. Atrage familii, tineri, de fapt orice își dorește o gură de aer proaspăt. Poți închiria bărci cu motor sau clasicele hidrobiciclete. De asemenea pot fi închiriate biciclete pentru a parcurge mai ușor parcul.
8. Centrul Suzanne Dellal- inaugurat de familia Dellal din Londra, centrul se află în frumosul cartier Neve Tzedek și este gazda a multe evenimente de dans și a multe festivaluri din Israel.
9. Centrul  de rabini Yitzhak- unul din multele muzee din Tel-Aviv, însă care se concentrează pe latura modernă a Israelului. Vă puteți bucura de o priveliște panoramică a orașului.
10. Orașul alb-un cartier plin de clădiri minunate, o priveliște pe placul tuturor

Nu uitați de asemenea că Ierusalim se află la doar 70 de kilometri de Tel Aviv, așadar vă puteți bucura și de un pelerinaj în Orașul Sfânt.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu